It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
arrow-down2arrowcart2close4fat-arrow-leftfat-arrow-rightfeedbackfriends2happy-facelogo-gognotificationnotifications-emptyownedremove-menusad-facesearch2wishlist-menuwishlisted2own_thingsheartstartick
Hi all,

I had to reinstal the game onto my new pc, and I'm getting this messege "The application was unable to start correctly (0xc00007b)" all the time when I want to play the game.

Tried to reinstall the game, to reload the backup game, installed newest Visual C++, etc.

Nothing helped :(

Could anyone please help me here?

Thanks in advance
No posts in this topic were marked as the solution yet. If you can help, add your reply
avatar
magus1245: Hi all,

I had to reinstal the game onto my new pc, and I'm getting this messege "The application was unable to start correctly (0xc00007b)" all the time when I want to play the game.

Tried to reinstall the game, to reload the backup game, installed newest Visual C++, etc.

Nothing helped :(

Could anyone please help me here?

Thanks in advance
Which OS, what changes between the two PCs and and and
avatar
magus1245: Hi all,

I had to reinstal the game onto my new pc, and I'm getting this messege "The application was unable to start correctly (0xc00007b)" all the time when I want to play the game.

Tried to reinstall the game, to reload the backup game, installed newest Visual C++, etc.

Nothing helped :(

Could anyone please help me here?

Thanks in advance
avatar
Goodaltgamer: Which OS, what changes between the two PCs and and and
changed from win7, to win10
avatar
magus1245: changed from win7, to win10
Did you install directx 9.0c?

Unlike W7 it is NOT included in directx10 onwards. So for W10 you HAVE to install it separately.
avatar
magus1245: changed from win7, to win10
avatar
Goodaltgamer: Did you install directx 9.0c?

Unlike W7 it is NOT included in directx10 onwards. So for W10 you HAVE to install it separately.
Did this resolve the issue for you?