It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
avatar
rkinkjr: Hello all. Where is the site again to report bugs? Please, thank you..
You can find it on our Discord channel. :)
https://discord.gg/AzP95mN?fbclid=IwAR3Dw5S9tInjYSlvD_D-ZJFqeLBeQ5l9T6tP5L_vlmMsUiWjzKfFlnXWzzY
avatar
rkinkjr: Hello all. Where is the site again to report bugs? Please, thank you..
avatar
FekLeyrTarg: You can find it on our Discord channel. :)
https://discord.gg/AzP95mN?fbclid=IwAR3Dw5S9tInjYSlvD_D-ZJFqeLBeQ5l9T6tP5L_vlmMsUiWjzKfFlnXWzzY
Hi there FekLeyrtarg. Thank you for replying to me. Was having a little trouble to work discord. I know this is not where I am suppose to report this. I'm not sure if you are already aware. I flew a couple of missions where the planets seem to be out of scale and no longer back drops. An out of scale planet actually appeared in front of a Star Destroyer. Also I notice that the Suns are no longer yellow with flare. Just a bright whit ball. No detail. I know it's not my graphics card or customizing the graphics in game. Also I miss the planets being big in the background and combat taes place almost near orbit.
Thanks for reading. Again sorry for posting this here.
just here to say that I'm glad this is still getting worked on!
avatar
rkinkjr: Hi there FekLeyrtarg. Thank you for replying to me. Was having a little trouble to work discord. I know this is not where I am suppose to report this. I'm not sure if you are already aware. I flew a couple of missions where the planets seem to be out of scale and no longer back drops. An out of scale planet actually appeared in front of a Star Destroyer. Also I notice that the Suns are no longer yellow with flare. Just a bright whit ball. No detail. I know it's not my graphics card or customizing the graphics in game. Also I miss the planets being big in the background and combat taes place almost near orbit.
Thanks for reading. Again sorry for posting this here.
The planets are currently broken due to the move to HDRP.
The sun not glowing is probably because your bloom settings are turned off in the game display settings.
avatar
rkinkjr: Hi there FekLeyrtarg. Thank you for replying to me. Was having a little trouble to work discord. I know this is not where I am suppose to report this. I'm not sure if you are already aware. I flew a couple of missions where the planets seem to be out of scale and no longer back drops. An out of scale planet actually appeared in front of a Star Destroyer. Also I notice that the Suns are no longer yellow with flare. Just a bright whit ball. No detail. I know it's not my graphics card or customizing the graphics in game. Also I miss the planets being big in the background and combat taes place almost near orbit.
Thanks for reading. Again sorry for posting this here.
avatar
MjrParts: The planets are currently broken due to the move to HDRP.
The sun not glowing is probably because your bloom settings are turned off in the game display settings.
Thank you MjrParts. My bloom settings was not checked for some reasoning. Glowing effect works now.
Post edited May 21, 2020 by rkinkjr
Wow. I've read barely 2 pages of this thread and seen a couple of videos, and I'm blown away. Very, VERY impressed. I only came here to find out why GOG were not supplying the manual for XWing/TIE Collector!