It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Turowa, postapokaliptyczna gra, która kontynuuje historię znaną z Atom RPG, już dostępna bez DRM. W Atom RPG: Trudograd wyruszysz w podróż do postapokaliptycznej metropolii, która przetrwała wojnę nuklearną.

Posiadacze ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game otrzymują rabat 20% na Atom RPG: Trudograd. Promocja trwa do 18 maja, do godziny 15:00.

UWAGA: Prace nad grą wciąż trwają. Sprawdź dokument z najczęściej zadawanymi pytaniami aby dowiedzieć się więcej o grach pozostających w produkcji i odwiedź forum, aby uzyskać więcej informacji i pozostać w kontakcie ze społecznością.
Zakupione :) w przekonaniu, że wspieram wiarygodnych twórców świetnych gier. Postsowiecki Fallout w klimacie transformacji dawnych demoludów, z humorem i dla pamiętających Breżniewa, i żyjących dzisiaj na dawnych włościach CCCP. Można śmiać się i płakać. A wszystko z nietuzinkowymi questami, fajną historią, dobrym systemem walki, fajną grafiką. I tylko trzeba mieć na to duuużo czasu... :(
KillingMoon: ...
Podobno wystarczy 35-55h (na A, bo dla A:T jeszcze nie ma raportów) ;)
KillingMoon: ...
ciemnogrodzianin: Podobno wystarczy 35-55h (na A, bo dla A:T jeszcze nie ma raportów) ;)
Myślę, że raczej te 50h (na A). Zarzuciłem granie gdzieś tak w połowie, jak już zobaczyłem jak działają współczynniki i drzewko umiejętności (i umiejętności startowe). A przede wszystkim, gdy już sprawdziłem, że straciłem szansę na psa towarzysza i samochód (bo wybrałem opcję dyplomatyczną w zadaniu). Muszę zacząć nową postacią, a jakoś ciężko się zebrać... no i za dużo mam innych gier z GOGa ;)