It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

KillingMoon: Ci, którzy zakupili zaraz po wiadomości o wycofaniu z katalogu, są bardzo wdzięczni. Także Epicowi.
Powtórzę się z ogólnego forum: jak ktoś do tej pory tych gier nie miał no to chyba raczej za bardzo ich nie chciał mieć ani ich nie potrzebuje. Po co teraz nabijać Epicowi kabzę niejako w nagrodę za takie świńskie zagrywki?
KillingMoon: Ci, którzy zakupili zaraz po wiadomości o wycofaniu z katalogu, są bardzo wdzięczni. Także Epicowi.
ssling: Powtórzę się z ogólnego forum: jak ktoś do tej pory tych gier nie miał no to chyba raczej za bardzo ich nie chciał mieć ani ich nie potrzebuje. Po co teraz nabijać Epicowi kabzę niejako w nagrodę za takie świńskie zagrywki?
Logiczne :) Niemniej na kilku forach podniósł się lament, płacz i usilne proszenie szlachetnych mecenasów o pomoc, bo znikająca gra potrafi pobudzić myśl o tym, jak jest jedyna i niezastąpiona, a niektórzy jej nawróceni miłośnicy wysupłali już ostatni grosz na zbliżające się Święta. Nie mówiąc o tych, co zaciskając zęby ostatnim groszem rzucili, nie spodziewając się nagłej i znacznej promocji,
To jest pomysł jak komuś poprawić humor na Święta.
Brakowało mi dwóch części i za pełną cenę bym ich nie kupił. Ale po tej obniżce skusiłem się, bo może mnie najdzie kiedyś na nie ochota. Wiele gier opuściło katalog goga i już nigdy nie wróciło. Fajnie jakby zawsze gog mógł dawać zniżki, gdy gra jest wycofywana ze sklepu.
Kupiłem dwie gry po cenie standardowej obniżonej w ramach domyślnej promocji -40% za zakup gier z jednej serii i ani myślę robić z tego jakiekolwiek problemy. Takie było ryzyko. Szanse na prawdziwą promocję były bardzo małe, bo bardzo rzadko takowe trafiają się w odniesieniu do gier, które mają zniknąć z katalogu. Zaryzykowałem, nie opłaciło się. Nie będę płakał po 30 zł. Prywatnie uważam, że robienie afery z powodu takiej kwoty jest niepoważne. :) Cieszę się za to myślą, że wsparłem GOG-a bardziej, niż gdybym kupił gry na promocji, która jest teraz.
Post edited December 23, 2022 by Sarafan
nowy: Brakowało mi dwóch części i za pełną cenę bym ich nie kupił. Ale po tej obniżce skusiłem się, bo może mnie najdzie kiedyś na nie ochota. Wiele gier opuściło katalog goga i już nigdy nie wróciło. Fajnie jakby zawsze gog mógł dawać zniżki, gdy gra jest wycofywana ze sklepu.
Ja też dokupiłem brakujące pozycje tylko dlatego, że dziś pojawiła się promocja.
Jakby co mam trzy kopie extra Unreala Tournament.
Gra ktòra ustanowiła nowe nieprzekraczalne wstecz standardy predkości, wzniosłości i filozofii fps , w mojej skromnej opinii (IMHO )
Godna pochwały zapobiegliwość Seb7.9, a ze ztrony Epica - Epic Fail.
Seb7.9: Jakby co mam trzy kopie extra Unreala Tournament.
Gra ktòra ustanowiła nowe nieprzekraczalne wstecz standardy predkości, wzniosłości i filozofii fps , w mojej skromnej opinii (IMHO )
hej a mrzesz mi dać jedna bowiem nie sądziłem że nie zdązę kupić
A propos UT, odpaliłem sobie dzisiaj UT2004 z botami. Ależ skilla złapałem przez lata grania. :O Pamiętam, że w latach 2000 spore wyzwanie sprawiały mi boty na poziomie Adept. Teraz z marszu po wielu, wielu latach odpalam grę i co? Nawiązuję równorzędną walkę na poziomie Inhuman, czyli przedostatnim. W multiplayer shooterach zazwyczaj inni gracze koszą mnie równie, więc nie wiem, jaki poziom botów byłby adekwatny dla nich. ;)
Sarafan: (...)
Challenge accepted 🥁 😄 takie zmagania trzeba nagrać i zachować : D w 2004 są pojazdy i patenty, zagrajmy turniej multiplayer... w coś : )
Sulibor: (...)
UT1 i 2 rozbiły system przesłaniem, że zostały opracowane by kontrolować przemoc u uczestników poprzez krwawy turniej który jest ...grą wideo, to najhuczniejsza gra Epica w mojej świadomosci.
Musi wrocić. Ryzyko czy do remake/enhanced zostanie dodana kopia starego UT. Może również wyjść bundle 1&2. Jeśli zaś chcą zrobić z UT Epic Exclusive to nie jest dobry pomysł bo to gra multiplayer i chyba to wiedzą : ) Potraktowano nas wyjątkowo wcześniejszą zapowiedzią i dodatkową promocją o której wspomnieli Sarafan i Lexor. Myślę, że nie zadawali by sobie trudu jeśli nie chodziłoby o przyszłe dobre relacje i jakiegoś rodzaju powrót UT na Go_G! : ) W te dobre przyszłe relacje wierzę.
Zandi202: (...)
Wesołych Świąt!
Seb7.9: Challenge accepted takie zmagania trzeba nagrać i zachować : D w 2004 są pojazdy i patenty, zagrajmy turniej multiplayer... w coś : )
Można byłoby pomyśleć, o jakimś nieoficjalnym turnieju. :) Pytanie tylko, czy udałoby się zebrać wystarczającą liczbę graczy. Ja bym widział takie zmagania bardziej na forum ogólnym, niż tutaj.

Seb7.9: Potraktowano nas wyjątkowo wcześniejszą zapowiedzią i dodatkową promocją o której wspomnieli Sarafan i Lexor. Myślę, że nie zadawali by sobie trudu jeśli nie chodziłoby o przyszłe dobre relacje i jakiegoś rodzaju powrót UT na Go_G! : ) W te dobre przyszłe relacje wierzę.
Podziekowania należą się raczej zespołowi GOG-a, który wynegocjował tę pożegnalną zniżkę. Wątpię, żeby Epic sam z siebie ją wprowadził. :)
Post edited December 24, 2022 by Sarafan
sysia_GOG: Informujemy, że w związku z decyzją dewelopera, gry Unreal Tournament 2004 Editor's Choice Edition, Unreal 2: The Awakening Special Edition, Unreal Tournament GOTY, and Unreal Gold zostaną usunięte z naszego katalogu w piątek, 23 grudnia, o godzinie 15:00.
Szkoda tylko, że informacja ta nie została rozesłana @ (a przynajmniej ja sobie takiego nie przypominam - jeśli się mylę, proszę mnie poprawić) i o całej akcji dowiedziałem się z innej strony dopiero 3-4 godziny po fakcie, wskutek czego "uzupełniłem" kolekcję aż miło:D
Niestety, nie każdy codziennie przegląda forum.
Beelzebuch: Szkoda tylko, że informacja ta nie została rozesłana @
Jesli pod "@" pytasz o rozsyłanie informacji mailem, to informuję, że do tej pory GOG nigdy nie wysyłał mailowo takich informacji o wycofywaniu gier ze sprzedaży.
Lexor: Jesli pod "@" pytasz o rozsyłanie informacji mailem, to informuję, że do tej pory GOG nigdy nie wysyłał mailowo takich informacji o wycofywaniu gier ze sprzedaży.
Dokładnie o to mi chodziło i teraz już wiem dlaczego informację o tym "przegapiłem".
Post edited December 24, 2022 by Beelzebuch