It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
arrow-down2arrowcart2close4fat-arrow-leftfat-arrow-rightfeedbackfriends2happy-facelogo-gognotificationnotifications-emptyownedremove-menusad-facesearch2wishlist-menuwishlisted2own_thingsheartstartick
W95 version works grrrrreat!

W7/64, i7-900, GTX-285, 301.42
Working good here.

Hires, 60 fps with core i 7 2600K and Amd radeon 6970, w7x64, no admin install.

The carmageddon ask for cd rom, splat pack works... checking...
Post edited September 27, 2012 by GreatLamer
works like a charm on my radeon 7850, i5 2500, win7 x64
(for that matter, hardware mode also works flawlessly, great work GOG!)
Just checking: I have changed the ddraw.ini to width=1600, height=1200 and maxfps=60 to match my monitor (and I can confirm this works), HOWEVER this does not appear to improve the graphics quality of the game (which appears pixel-doubled from a lower resolution). Is this the way it works? Or am I missing something?
The setup_carmageddon.exe won't even work on my copy of Windows 7/64. It asks if I'm sure I want to run it, I say yes (even tried as right-click admin, which I already am) and it thinks for a second then nothing. Unless it's a silent install that takes several hours...
avatar
SingleLukeReflex: The setup_carmageddon.exe won't even work on my copy of Windows 7/64. It asks if I'm sure I want to run it, I say yes (even tried as right-click admin, which I already am) and it thinks for a second then nothing. Unless it's a silent install that takes several hours...
Maybe your antivirus or firewall is interferring.
Maybe the copy protection don't removed from carma95 because the game asks for cdrom in windows 95 version, but the dos version working. Please upodate the patch with unprotected carm95.exe please!
avatar
SingleLukeReflex: The setup_carmageddon.exe won't even work on my copy of Windows 7/64. It asks if I'm sure I want to run it, I say yes (even tried as right-click admin, which I already am) and it thinks for a second then nothing. Unless it's a silent install that takes several hours...
avatar
Strijkbout: Maybe your antivirus or firewall is interferring.
Or it could be UAC (User Account Control) that's interfering. Try turning that off and then try running setup_carmageddon.exe.

How to turn on/off UAC:

http://windows.microsoft.com/en-AU/windows-vista/Turn-User-Account-Control-on-or-off
Post edited September 27, 2012 by JudasIscariot
I had the "Installed version is not compatible with the package" but it works for me too.

Also, the game runs smooth with my AMD 6950 2GB Ram version on Win7 64bit.

Thank you Gog.com for this epic game!
Post edited September 27, 2012 by ninivanna
avatar
RacerBest: Yup, happens to me too.
avatar
Strijkbout: Old games like these don't support taskswitching, so better not do it.
Use windowed mode, it doesn't do that.

P.S also use width=1280 and height=960 in ddraw.ini if you have the screen space, 2x scaled carm95 looks good on HD monitors.
Post edited September 27, 2012 by karhuli
Runtime Error (at 55:1503):

Access violation at address 7D763FE0 in module 'gdiplus.dll'. Read of
address 001B9D64.
Can we maybe please have an alternative *.zip?
Post edited September 27, 2012 by DebugMode
Runtime Error (at 55:1503):

Access violation at address 7D763FE0 in module 'gdiplus.dll'. Read of
address 001B9D64.
avatar
DebugMode: Can we maybe please have an alternative *.zip?
Please run the file as Administrator and see if that helps.
avatar
JudasIscariot: Please run the file as Administrator and see if that helps.
I'm using W.I.N.E., so I guess it already runs under admin rights.
Post edited September 27, 2012 by DebugMode
No joy for me. Getting ...has stopped working error. 0xc0000005

Win7x64
GTX670 driver 306.23
uac off and admin mode
Post edited September 27, 2012 by Dragoon001
First time the game crached right before trying to play.
second time it worked great and now it's just craching my pc totally..
makes my left click not work until i restart the PC or logout -.-

also gives me this now: unable to setup direct draw- please check that directx is installed

edit: only happens to splat pack, normal carmageddon works fine until i close the game
then my left click button stops working, it's pretty frustrating
Win 7 x64
GTX 460
I7 2600k
Post edited September 27, 2012 by NostalGuru