It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
Last year when I first bought the game I remember I used to have that problem. The game worked fine but within a couple of hours of gameplay it would crashed, so I gave up and uninstall it. But I reinstall it this year and works beatifully. Also I managed to play in 16:9 aspect radio messing with the video card settings. The game works perfect now. I think they update it recently.
avatar
PandoraInVein: I see this is a really old topic, but I still have the same problem. I launch the game using Gameranger to play multiplayer with my brother, but after some time the game crashes. I tried playing alone in single player and it seemed to work fine. At least long enough for me to lose the game.
The first time I played multiplayer however, it seemed to work fine. But I had to reinstall it because I realised I installed it on the wrong drive to start with. Since then, it keeps crashing around 10 mins into the multiplayer game (using Gameranger).
I tried the cmd method but it didn't seem to work for me. I get the following messages:
After typing: "imagecfg -u Heroes3.exe" I get a message:
Heroes3.exe contains the following configuration information:
Process Affinity Mask: 00000001
Heroes3.exe contains a Subsystem Version of 4.0
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems
Heroes3.exe updated with the following configuration information:
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems

And after tying: "imagecfg -a 0x1 Heroes3.exe" I get:
Heroes3.exe contains the following configuration information:
Process Affinity Mask: 00000001
Heroes3.exe contains a Subsystem Version of 4.0
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems
Heroes3.exe updated with the following configuration information:
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems
Image can only run in uni-processor mode on multi-processor systems

Is this supposed to happen?
Help?
Those messages you get only say that the Heroes3.exe is already configured to use a single core, imagecfg simply reports that your attempted configuration is already in place. So there is no point in using imagecfg with the newest installer from gog.

I am completely unfamiliar with gameranger, but if gameranger interacts with the game process then it is undoubtedly the source of your problem and I would suggest uninstalling the game, and reinstalling it and see how it works without using gameranger.
Hey guys. I've read some of the thread here, but not all of it.

Me and my friend has some crashing errors while playing the game. We use Hamachi and a few weeks into the game it crash.

It also seems like we can't go to load game and join a saved game. As I enter the game page my friend has hosted it instantly crashes. Has anyone else experienced a load multiplayer crash like this?

It's really annying.

We use Hamachi for multiplier game.