It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
arrow-down2arrowcart2close4fat-arrow-leftfat-arrow-rightfeedbackfriends2happy-facelogo-gognotificationnotifications-emptyownedremove-menusad-facesearch2wishlist-menuwishlisted2own_thingsheartstartick
I've encountered a Bug, I guess...?

/!\ Minor Spoilers ahead /!\

Jettison the Groves! Alright, Master Switch enabled - oh wait, I've not been in Grove Beta yet, the Thing in the Thing has not been disengaged, and the friendly talking Lever even tells me so. After catching up with that and returning, oh noes, it's broken! Let's fix it on Lvl3, of course!

... except that now, the Elevator that used to connect Lvl6 to Lvl3, you know, the one where the Camera in the Ceiling with the green Shield is / was - has no Panel with Buttons anymore. So I went the other Way around, through Lvl5 and then to Lvl3, where the Elevator to Lvl6 still DOES have the Buttons. But when trying to use that Elevator to get from Lvl3 to Lvl6, the Game just crashes. Sure, I can just re-route myself through Lvl5 again, but I'd like to know if that's normal.
Post edited September 28, 2015 by BlackSun
No posts in this topic were marked as the solution yet. If you can help, add your reply
avatar
BlackSun: I've encountered a Bug, I guess...?

[Minor Spoilers ahead]

Jettison the Groves! Alright, Master Switch enabled - oh wait, I've not been in Grove Beta yet, the Thing in the Thing has not been disengaged, and the friendly talking Lever even tells me so. After catching up with that and returning, oh noes, it's broken! Let's fix it on Lvl3, of course!

... except that now, the Elevator that used to connect Lvl6 to Lvl3, you know, the one where the Camera in the Ceiling with the green Shield is / was - has no Panel with Buttons anymore. So I went the other Way around, through Lvl5 and then to Lvl3, where the Elevator to Lvl6 still DOES have the Buttons. But when trying to use that Elevator to get from Lvl3 to Lvl6, the Game just crashes. Sure, I can just re-route myself through Lvl5 again, but I'd like to know if that's normal.
The crash certainly doesn't sound normal, but the game is known to be unstable at resolutions above 1024x768, and as I don't know what resolution you are playing in I don't know if this is the cause of the crash. I'd say it is probably best to ask in one of the stickied issues threads as the game's developers are there and they might be able to shed some light on this.
Well I'm sure it's because the Elevator on Lvl6 got corrupted somehow. The Button Panel just disappeared, as I got in I was all like... uhm... *spins around three Times* Where'd my Buttons go...?

So yeah, the Elevator on the other End of that Connection, on Lvl3, still has the Buttons. But since the Target Elevator is broken on the Map, the Game just crashes. I'm playing on my native 1366 x 768, though why that would break certain Things on the Map selectively is beyond me. Resolution Problems would cause a Game to crash / not start in General, or something like all Objects of one Type to become invisible.

Well, I assume the actual "Elevator" is the Button Panel itself. You probably connect the Button Panel with other Button Panels, the Rest is just Cosmetics, like the Door could be just any Door, it's the Panel that's the actual Part with the Coding. If one goes missing, all the Links to it will break. And attempting to use broken Links results in a Crash.

I'm pretty sure that's what happened here, the only Questions I have is
1) How did that happen, and can someone reproduce it?
2) If possible, how can I fix it? Something in the Save?

I'll see if there's a Sticky where I can post in.
Post edited September 27, 2015 by BlackSun