It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
arrow-down2arrowcart2close4fat-arrow-leftfat-arrow-rightfeedbackfriends2happy-facelogo-gognotificationnotifications-emptyownedremove-menusad-facesearch2wishlist-menuwishlisted2own_thingsheartstartick
I've run into this problem after my first couple of times booting the game up- some objects are invisible. This is particularly noticeable now that I'm in MedSci- Medical Sector where the Lab Monkey monsters start showing up. When I load the game, they're invisible. As I'm sure y'all know, they're annoying enough when they're visible.

Anyone else having this problem?

For the record, I'm running Win 7/64 on an Intel Core i7. My AMD card just downloaded an update; I doubt that has anything to do with the problem but I'm mentioning it anyway.
Please look if that thread from yesterday helps you: http://www.gog.com/forum/system_shock_2/invisible_monkeys
Do you have a Ati/AMD card?
avatar
Gabelvampir: Please look if that thread from yesterday helps you: http://www.gog.com/forum/system_shock_2/invisible_monkeys
Do you have a Ati/AMD card?
I do have an AMD card. Didn't see that other thread. Thanks!
No problem, I just remembered it from yesterday. "Invisible monkeys" kinda stuck with me.
As you have an AMD card that thread should solve your problem.
forcing anything via the control panel on any card is generally a bad idea.
a good name for a indie rock band, by the way.