It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
arrow-down2arrowcart2close4fat-arrow-leftfat-arrow-rightfeedbackfriends2happy-facelogo-gognotificationnotifications-emptyownedremove-menusad-facesearch2wishlist-menuwishlisted2own_thingsheartstartick
For example in the training area the dialogues sometimes get interrupted or are incomplete, like instead of "welcome" it says "...come". It's weird lol and it happens at random. I have hardware acceleration off and everything else is default except the resolution and the controls.
Post edited February 21, 2013 by deathunlimited89
No posts in this topic were marked as the solution yet. If you can help, add your reply
The audio cues in SS2 are usually triggered in some way, often by passing an invisible point on the floor. However, the game doesn't allow more than one audio cue to run at the same time. (excluding audio logs, which - sadly - sometimes play at the same time as an audio cue and you miss the audio cue.) This happens a lot at the start of the game since there are loads of audio cues to help train the player.

So if there was an audio cue running and you passed another audio cue point, it would interrupt the first one. That would be what I would suspect, since no one has hardware that would be slow enough to cause a problem in this regard. I've had the cues sometimes get chopped, but not often.

A couple other possibilities... You say your audio is using hardware acceleration, but is it using OpenAL? (if so you may have an old version - I can point you to a more recent one if that is the case) Also, is it set to 48 audio channels? Did you try with EAX off? If you provided an example that would be helpful too
"interrupted"
avatar
Savant99: The audio cues in SS2 are usually triggered in some way, often by passing an invisible point on the floor. However, the game doesn't allow more than one audio cue to run at the same time. (excluding audio logs, which - sadly - sometimes play at the same time as an audio cue and you miss the audio cue.) This happens a lot at the start of the game since there are loads of audio cues to help train the player.

So if there was an audio cue running and you passed another audio cue point, it would interrupt the first one. That would be what I would suspect, since no one has hardware that would be slow enough to cause a problem in this regard. I've had the cues sometimes get chopped, but not often.

A couple other possibilities... You say your audio is using hardware acceleration, but is it using OpenAL? (if so you may have an old version - I can point you to a more recent one if that is the case) Also, is it set to 48 audio channels? Did you try with EAX off? If you provided an example that would be helpful too
Well I reinstalled the game and strangely haven't had the issue again yet. But before that I was playing very carefully stopping as soon as the audio cues started so i don't trigger another one like you said, but still the dialog would start incomplete (like "...come" instead of "welcome"). Also j tried all sound configurations and they all were the same. Anyway like i said the game seems to be working fine now so whatever lol. Thanks for the reply.
avatar
ZylonBane: "interrupted"
Heh sorry not my first language.
Post edited February 21, 2013 by deathunlimited89