It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
I have a fatal error alert message on start up of the game when the loading scrren with the tipps are shown. I have installed it 3 times with galaxy and without. After clicking ok, the game disappears. I have a updatet win 10 with fall creators update and new updatet geforce drivers.

I will later write more, at the moment i have not enough time.
No posts in this topic were marked as the solution yet. If you can help, add your reply
Hi! I've got the same problem, i've try all the solutions in the GOG support but it doesn't work.
same here, set gamma, changed fps limit clicked back and it crashed...

edit:

happen again, start, go to game settings, click back and it crashes with fatal error
Post edited December 16, 2017 by honsa
Hi guys,

Could you please try to play the updated version and let us know if the problem still occurs?

Best wishes,
Jan, IMGN.PRO and Fool’s Theory Team
avatar
JanIMGN: Hi guys,

Could you please try to play the updated version and let us know if the problem still occurs?

Best wishes,
Jan, IMGN.PRO and Fool’s Theory Team
I just reinstalled Seven and the error is still happening. :( Is there any fix that works? I have tried the ones with reinstalling the 2015 c + + redistrabutable talked about on Steam and it does not work for me.
Post edited April 30, 2020 by greyhat
I just reinstalled the game from a fresh download and now it works fine. I am not sure why exactly. All I can think of is that importing and updating from an old file back up via Galaxy corrupts the game files.

A fresh download and install plays fine.
Post edited May 01, 2020 by greyhat
I am experiencing the same issue. I found that no matter what i do - the game crashes after a more or less fixed period of time.

If i start the game and just leave it on menu it will crash after some time.
If i start the game and instantly start a new game i can even start playing - and then it crahes.

I have tried a lot of suggested solutions i found on forurms, including driver updates and reinstalling the game, nothing seems to work.

I have an i5 10th gen intel cpu with a nvidia geforce mx330 gpu.

I will appreciate any suggestions please.