It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
Installed GOG version just now, game runs well but when I exit my Windows 7 (x64) stopped for about 10 seconds and then a window appears informing me that Application is not responding with an option to close it.

Am I the only one who has it under Windows 7? (tried searching Steam discussion as well)
No posts in this topic were marked as the solution yet. If you can help, add your reply
I'm afraid I won't be able to help you with this, since I don't have Win 7 and I haven't encountered this problem myself.

It might be good if you could give some additional information, however. I think the dev occasionally looks at the GOG forums so they might be able to help you with this.

- Did you encounter this bug with the old version of Hedon (pre-Bloodrite) as well (just in case you played that build)?
- Are you running the program via GOG Galaxy or via the executable? If you're using the executable, have you tried running it with Administrator rights?
avatar
Exsurgent: - Did you encounter this bug with the old version of Hedon (pre-Bloodrite) as well (just in case you played that build)?
- Are you running the program via GOG Galaxy or via the executable? If you're using the executable, have you tried running it with Administrator rights?
- New version (2 episodes) of course since I mentioned how I just installed it (ver. 2.0.0), this never happened with the old version (1 episode) before.
- Doesn't matter, I tried both Galaxy and direct shortcut without Galaxy, they equally run Hedon just fine, the problem is with application closing under Windows 7.

I just tried console command restart and it gave me the same error message. I even tried to run the game on my another PC and it's the same error message there upon application closing (or restarting).

View problem details
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: hedon.exe
Application Version: 2.0.0.0
Application Timestamp: 610be93f
Fault Module Name: StackHash_6e70
Fault Module Version: 6.1.7601.24545
Fault Module Timestamp: 5e0eb67f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 00000000000bf262
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 6e70
Additional Information 2: 6e70457befe40819404968731f5acc74
Additional Information 3: 9c7e
Additional Information 4: 9c7e213b7c26839318a926fdc02ff969

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Attachments:
Post edited September 06, 2021 by Cadaver747
I just checked the Discord and it looks like at least one other person reported that issue under Win7 and someone else had the issue on Win10. So far, I haven't seen a fix for this on the Discrod, I'm afraid.
Not sure why this happens, I'm trying to reach out to the engine's devs to see what's going on with it.
Windows 7 (x64) Enterprise (standard, non-UEFI) Genuine with all possible MS patches except for latest Malware Removal nonsense.