It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Grim Dawn: Forgotten Gods już dostępne bez DRM.

Udaj się poza granice Imperium Erulan, przemierzaj rozległe pustynie, zwiedzaj bujne oazy i wulkaniczne pustkowia, a na końcu Twojej podróży czekają zniszczone przez słońce ruiny miasta pełnego tajemnic, którego spokój być może nigdy nie powinien zostać zakłócony.

Płomienie zapomnianego boga rozbłysły raz jeszcze. Ogniste fale popłynęły przez całe królestwo Eldritch i zasiały terror w sercach samych Bogów Czarownic.

Zgarnij grę podstawową Grim Dawn 70% taniej, oraz dodatki: Ashes of Malmouth i Crucible 30% taniej do 3 kwietnia, do godziny 18:00.

Uwaga: dodatek Grim Dawn: Forgotten Gods wymaga posiadania gry podstawowej oraz dodatku Ashes of Malmouth.
U mnie jest napisane ze wkrotce dostepne...
Super! Zakupione, razem z Reassemby! :)
Diablo 1 weszło to nawet stronę przerobili, a tu rozszerzenie do jakże kultowej gry Grim Dawn i nic, bez echa, a szkoda.
Dosyc' tanio tez;
Hej, ktoś mi powie w czym Grim Dawn jest lepszy od gier jak Path of Exile? Często już myślałem żeby kupić tą grę ale jak obejrzałem trochę gameplay na yt, to mnie to nigdy do końca nie przekonało.
Pawel1995: Hej, ktoś mi powie w czym Grim Dawn jest lepszy od gier jak Path of Exile? Często już myślałem żeby kupić tą grę ale jak obejrzałem trochę gameplay na yt, to mnie to nigdy do końca nie przekonało.
Ta gra ma bardziej nacisk na single player - multi jest trochę na odwal się. Ale gra się świetnie, klimat czuć mocno, rozwój postaci prosty - ale satysfakcjonujący. Ogólnie gra bardzo pozytywna, a z kolegami też da się dobrze pobawić na multi. Także osobiście polecam.
A fabuła jest jakaś tam istotna i interesująca czy wcale?