It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Dobre wieści! Od teraz, wszyscy posiadacze Crossroads Inn otrzymają darmową aktualizację Anniversary Edition! Zawiera ona:

· pełen rozmachu tryb kampanii, piaskownicy i dziesiątki scenariuszy
· DLC Pests & Puppies z licznymi zwierzętami domowymi i szkodnikami
· DLC The Pit - zagospodaruj piwnicę pod tawerną i prowadź nielegalne interesy
· DLC Hooves & Wagons - goście docierają do karczmy konno i z wozami
· DLC Bath & Beauty oferujący piękne wanny i łazienki
· DLC Crops & Harvest (nowa zawartość!): czas zbierać plony i urządzać uczty!
· pakiet cyfrowych gadżetów: unikalną książkę kucharską, ścieżkę dźwiękową, wszystkie grafiki i szkice koncepcyjne użyte przy produkcji
· przedmioty związane z wydarzeniami specjalnymi
· nową postać barda i nowego poszukiwacza przygód
· wprowadzenie języka chińskiego

Wśród najważniejszych ulepszeń do podstawowej wersji gry, Anniversary Edition oferuje:

· ulepszoną SI
· wydajność silnika
· interfejs użytkownika i samouczek

Rzecz jasna nowicjusze w biznesie są zawsze mile widziani! Zgarnij Crossroads Inn Anniversary Edition Inn na GOG.COM z 10% zniżką, do 29 października, do godziny 16:00!

Uwaga: Jeśli posiadasz już w swojej bibliotece Crossroads Inn - Artisan Edition, zostanie ona zmieniona na Crossroads]https://www.gog.com/game/crossroads_inn_anniversary_edition_season_pass_2”>Crossroads[/url] Inn Anniversary Edition - Season Pass 2, dzięki czemu uzyskasz dostęp do przyszłych dodatków do gry.
Jejku jaka okropnie brzydka ta grafika przewodnia. Komuś brakuje talentu i samokrytycyzmu...
Ano brzydka.
I nie ma wersji na Linuxa, która jest Sami Wiecie Gdzie.
W ogóle oferta z Season Pass 2, jest jakaś nienormalna.
https://www.gog.com/game/crossroads_inn_anniversary_edition_season_pass_2

>>special premium content that will be released next year - as soon as it’s published!
Czyli, że planowana treść premium wg. opisu zostanie wydana jak tylko się ukaże - czyli nie-wia-do-mo-kie-dy :D
To dlaczego zamiast statusu Coming soon, lub in development można sobie to teraz kupić skoro nic nie daje nie ma rozmiaru, daty premiery ani żadnej zawartości ?

Jak się ma polityka zwrotów do tego konkretnego elementu ?

PS. Jakub Kaktus https://www.artstation.com/jakubkaktus zrobił im prześliczną grafikę 2D to wsadzili takiego potworka co tylko szpeci bibliotekę w Galaxy. Serio ta okładka wygrywa pierwsze miejsce w plebiscycie na najbrzydszą okładkę w historii dziejów GOG.
Post edited October 23, 2020 by Liliana Moore
Liliana Moore: ...
To ciekawe z tym SP2. Rzadko kupuję DLC, więc ja wymiękłem już na etapie samego istnienia Season Pass 2. Myślałem, że "season pass" oznacza kupno wszystkich przyszłych dodatków do gry. Powstanie sp2 czyni poprzedni sp niepełnowartościowym i trochę wbrew samej definicji sp, nie?

W ogóle zauważyłem, że pokręcona polityka dodatków sprawia w przypadku niektórych tytułów, że odechciewa mi się nimi interesować. To zaczyna się robić patologiczne, jeśli trzeba się doktoryzować z tego, co jest w którym dodatku i na ile on jest niezbędny do cieszenia się grą. Częściowo problem rozwiązuje moja polityka kupowania długo po premierze, ale są gry, które nigdy nie leczą się z tego i nie przechodzą w jakąś pełną edycję - jak np. niekompletna Europa Universalis III Complete.