It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Dziś witamy ponownie prawdziwe klasyki. Cztery kultowe gry od Bohemia Interactive nie tylko wciągną cię w porywającą rozgrywkę, ale też wystawią twoje umiejętności na prawdziwą próbę.

ARMA: Cold War Assault (-80%) to FPS pierwotnie znany jako Operation Flashpoint in 2001. Wcielasz się w rolę żołnierza NATO, który musi powstrzymać wybuch II wojny światowej w pięknych okolicznościach przyrody w okolicach wyspy Malden.

ARMA: Gold Edition (-80%) to także tytuł wojenny, w którym gracz zostaje rzucony w centrum współczesnego konfliktu.

UFO: Afterlight (-80%) to niezależna kontynuacja strategii UFO: Aftermath i UFO: Aftershock. Tym razem musisz pomóc małej kolonii na Marsie, która usiłuje przetrwać i rozwinąć się mimo toczącego się na planecie konfliktu.

Original War (-80%) to niezwykła strategia czasu rzeczywistego, w której zimna wojna przeplata się z motywami podróży w czasie. Dołącz do sił USA lub ZSRR w walce o złoża tajemniczych minerałów.

Wszystkie cztery gry są dostępne bez DRM na GOG.COM z rabatem 80%, który obowiązuje do 17 lipca, do godziny 15:00.
Bardzo dobre wieści – i te ceny! :)

3.29zł • -81% • Arma: Cold War Assault
3.79zł • -80% • Original War
4.99zł • -80% • UFO: Afterlight
6.79zł • -80% • Arma Gold Edition
Obiecałem, że jak tylko Original War powróci do natychmiast kupuje i słowa dotrzymałem. Dobra robota ! :)
Bardzo dobra wiadomość. Zdaje się jednak, że kiedyś w ofercie była też tutaj ARMA 2 (albo coś mi się pomyliło). Pozostaje trzymać kciuki, że też się kiedyś pojawi. :)
Też na to liczę. Nie wiem, co dokładnie wchodzi w skład serii ARMA, ale na pewno było wcześniej więcej tytułów na GOG. Pozostaje liczyć, że to początek większego powrotu a nie strategia, którą chyba stosują niektórzy wydawcy – wystawmy pierwszą grę w serii i liczmy na przyciągnięcie klienta na inną platformę... :|
Sarafan: Zdaje się jednak, że kiedyś w ofercie była też tutaj ARMA 2 (albo coś mi się pomyliło).
Nie pomyliło Ci się.
Dla mnie nie ma innej platformy FCK DRM kto to widział że po zakupie gry muszę instalować jakiś luncher co za czasy. A na Gogu mam luncher zainstalowany tylko dlatego że nie jest on wymagany taki paradoks. Nie jestem zmuszany sam tego chcę i o to właśnie chodzi. :) więc korzystam z chmury dla sejwów, Gog jest rewelacyjny jeszcze tylko jak zaczną na niego wychodzić nowe gry w większej ilości to już będzie platforma Idealna.
ciemnogrodzianin: Też na to liczę. Nie wiem, co dokładnie wchodzi w skład serii ARMA, ale na pewno było wcześniej więcej tytułów na GOG. Pozostaje liczyć, że to początek większego powrotu a nie strategia, którą chyba stosują niektórzy wydawcy – wystawmy pierwszą grę w serii i liczmy na przyciągnięcie klienta na inną platformę... :|
Jest jeszcze ARMA2 wraz z dodatkami oraz ARMA3 z dodatkami. Tej ostatniej na GOG-u nigdy nie było. Tylko wersja steamowa. Dziwię się, że w tym powrocie zabrakło ARMA2, skoro wcześniej tu była. Ale któż zrozumie strategie wydawców... :)
Post edited July 11, 2020 by Sarafan
Świetna robota, mam wersje też pudełkowe dwóch z trzech gier. Z czego jestem zadowolony, że mam gry w wersji cyfrowej, jak i pudełkowej.
Tak trzymać.
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego w ARMA Cold War Assault są dwa instalatory ważące po 513 MB, a grę instaluje się z jednego?. To samo w ARMA Gold Edition, 4 cześci instalatora (dwie po 1 MB i dwie po 3,8 GB) a instalacja tylko z dwóch??
comendante77: Ktoś mi wytłumaczy dlaczego w ARMA Cold War Assault są dwa instalatory ważące po 513 MB, a grę instaluje się z jednego?. To samo w ARMA Gold Edition, 4 cześci instalatora (dwie po 1 MB i dwie po 3,8 GB) a instalacja tylko z dwóch??
Faktycznie jest, jak mówisz. Widocznie zdublowały się pliki, gdyż są one identyczne, pomimo tego że pisze, że to dwie różne części instalatora.
Tak sobie ogrywam Orginal War i powiem, że jak generalnie polskiego dubbingu w grach nie znoszę (z małymi wyjątkami pokroju Planescape: Torment czy Wiedźmin 3) to w tej grze, szczególnie gdy gra się po stronie rosyjskiej jest wręcz fenomenalny. Napisałbym coś więcej, ale krasnojarska armija nie zwykła czekać. ;)
Wojman: Tak sobie ogrywam Orginal War i powiem, że jak generalnie polskiego dubbingu w grach nie znoszę (z małymi wyjątkami pokroju Planescape: Torment czy Wiedźmin 3) to w tej grze, szczególnie gdy gra się po stronie rosyjskiej jest wręcz fenomenalny.
Polski dubbing genialny. Chociaż, dla osób znających polski i rosyjski brzmi prześmiesznie trochę na zasadzie jak tutaj :D https://youtu.be/DKFUxnuPasU?t=111