It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Po zainstalowaniu gry plus dodatkow Skaut i Soltysa, po lewej stronie mam tylko A.D. 2044, chcialbym by Skaut i soltys byly z innymi grami jako skroty po lewej stronie. Probowalem importowac folder po instalacji, jednak nic to nie daje.Prosze o podpowiedz
Niestety raczej nic z tego nie będzie. Możesz spróbować dodać te gry recznie do listy, korzystając np. z mojego starego poradnika
mike_cesara: Niestety raczej nic z tego nie będzie. Możesz spróbować dodać te gry recznie do listy, korzystając np. z mojego starego poradnika
Dziekuje za podpowiedz, szkoda, ze nie ma latwiejszego sposobu :(
Moze mozna jakos przenisc sam skrot do listy w inny latwiejszy sposob?
Inne sposoby nie są mi znane. Jednak stworzenie pliku goggame-###.info zajmuje tylko kilka chwil. Wrzucam gotowy przykład dla Sołtysa, sam skrót bez grafik i ikon. Zapisz jako goggame-987654321.info w katalogu Sołtysa i zaimportuj w GOG Galaxy.
{
"version" : 1,
"gameId" : "987654321",
"rootGameId" : "987654321",
"standalone" : true,
"dependencyGameId" : "",
"language" : "polish",
"name" : "Sołtys",
"playTasks" : [
{
"isPrimary" : true,
"type" : "FileTask",
"path" : "ScummVM\\scummvm.exe",
"workingDir" : "ScummVM",
"arguments" : "-c \"..\\soltys.ini\" soltys"
}
]
}
edit:
dołączam obrazek poglądowy ; )
Attachments:
soltys.png (165 Kb)
Post edited February 25, 2018 by mike_cesara
Bardzo dziekuje za pomoc. :)
mirpol_: Bardzo dziekuje za pomoc. :)
Cieszę się, że mogłem być pomocny. Daj znać, gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości ; )