Those wishes are duplicates of this one:
Add another
Comments (optional)
Cancel
Send report
This wish is a spam. Comments... (optional)
Cancel
Send report

It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
Back to wishlist
Options
Share on
Report asDuplicate  Spam

Keep it clean

If you believe that a wish duplicates another one or is not meant for the category, use Options button above to report a duplicate or spam.

Add your wish

If there is an item you wish to have on GOG.com and it’s not yet on the wishlist, please add your wish

+15720
vote
voted

More abandonware (like you did with Beneath a Steel Sky...) in progress

Added byfritz.210's avatarfritz.210

170 comments about this wish

Add comment
My comment
Cancel
Post it
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp : Og (Cody) Franson har vært topp sammenkobling på vår blå linje, så langt som den offensive siden av det, hele året, sier Carlyle. I kveld situasjon, hadde han en grov natt. Kunne skylden for minst to mål mot, men han ikke var alene om å ha en grov natt mot Blues (49 16 7), som viste tidlig og ofte hvorfor de en Stanley Cup kandidat ..
http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp
: Noen cut høyere enn en bikini er akkurat nå ikke skjegg. Jeg kjøpte noen elastiske bikini er fra morsrollen. De er en størrelse passer alle, så jeg var bekymret for de kanskje ikke passer meg (jeg er omtrent en størrelse 22 før graviditet).
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: Dansen var en shuffle, en tresko dans med ærverdig begrensninger en dans av verdig og utad unsmiling elders.Crossing en bredere plaza i retning av kirken, en av vår gruppe prøvde å ta en rask fotografi. Men det var allerede voksende mørkt og blitsen på kameraet sitt forrådte ham. En mann ropte til oss, viftet med en pinne menacingly fra kirketrappen.
http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp
: Hun virkelig elsker sin mann, men hun også forelsket i Chris (James Tupper), en lege hun hadde en affære med i Irak. Scenene med Veronica og Chris eller Veronica og hennes full, halv gal familie er alltid spennende og morsomt. Omtrent hvor mange mennesker vet, forteller Sonia Veronica på en familiefest på huset hennes, oppfordret henne til å komme ren til sin mann om hennes affære.
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Entre er gratis. November november (elsker flanell sjekk skjorte. Disse babyer er ikke å bli gammel som helst snart. Bonuspoeng for secondhand.).

Yesterday
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp : Det boblet, fizzed og gjennomvåt rett som jeg børstet den på, å støtte kravet om tradisjonelle linfrø maling. Siden den trenger dypt inn i treet, får den en meget solid feste under overflaten. Dette er grunnen til at det har aldri ment å peel.By kontrast, minner meg hver eksempel på avskallet maling som jeg har sett mer av tape brukes på overflaten heller enn en væske som synker tennene inn i treet fibres.As du forventer, den Allback malingen er svært behagelig å bruke.
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: I stedet har de en Quick Response Vehicle, med en paramedic, som kjører Yemassee kaller først før du sender ut en ambulanse. Altman sa responstiden så langt er i overkant av 12 minutes.But Goodwin og Holmes sier begge at ikke er bra nok. Jeg skjønner omsorg hva testresultatene er, Goodwin sa.
http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp
: Til tross for en 35 år lang karriere, fortsatt nyter Davis hva han gjør. Hver dag er litt annerledes. Jeg nyte samspill med folk.
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Den morgenen hadde vi gutta kommer med barna sine på skuldrene iført Giants jakker, sjekke linjen, sier han. Guys med Giants tørklær rundt sine hunder om halsen. I Wall Street, advokater, leger, en pensjonert politimann som brakte i de lokale politistasjon bets.
http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp
: Ingen overføring av saker / argumenter fra en gruppe (privat eller offentlig) til denne. 4. Banning er ikke lenger sensurert, men kan du tenke på hvem som kan lese meldingene dine før du bruker den.

2 days ago
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp : Historier til side, er en ting som ikke kan nektes Reynolds 'verdi til byen. I 2008 ble det fylkets første og eneste arts magnet skole, setter hver elev i nær kontakt med visuelle og utøvende kunst. Du trenger ikke å være en virtuos å delta, Principal Art Paschall sier.
http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp
: Når døren til rommet er låst, vil det ikke bli gjenåpnet før deltakerne rømme eller fjerner vi kroppene deres. Det er ingen refusjon Nor studiepoeng mot Future Performances.Do ikke berøre Zombie! Ikke la zombie røre deg! Hvis Zombie berører eller biter deg, må du sitte i hjørnet av rommet, og vil ikke lenger være tillatt å søke etter spor, men du kan delta verbalt.
http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp
: Uansett, de første innledende kutt Jeg var så nervøs og usikker på hvor mye press å søke så jeg kjørte kniven tvers henne. Men ganske snart ble det klart jeg hadde ikke tenkt å klippe henne så lett som jeg hadde fryktet jeg begynte å få taket på det. Gjør henne tilbake og sidene var ganske lett den vanskeligere delen er alt annet ha ha! Jeg visste at jeg måtte være ekstra forsiktig hvor som helst det er hudfolder (hennes slapp underkjeve området under armene, etc) så jeg var mye mer avventende og forsiktig for å sikre huden hennes ble trukket stramt å ikke fange den.
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: Med flere designer navn butikker å velge mellom, alle med 30 70% rabatt av veiledende priser daglig, kan du alltid finne flotte tilbud på svært stilig utseende. Ordet i uken, bare for Sonoran Levende seere, er jakke. Alt du trenger å gjøre er å gå til kundeservice på Outlets at Anthem og nevne Sonoran Levende Ord i uken for å få en gratis premie. Ingen fangst, bare nevne det riktige ordet, og du er en vinner! Posere Model Search The 9th Annual Strike A Pose Model Search er satt til lørdag 14. april 2012 kl Outlets at Anthem .
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Jeg var forbauset. Det hadde svenske markeringer på den. De trodde det var tysk .. Bioplast kroppen smykker er å dukke opp fra flere og flere produsenter. Det er spesielt populære for bruk med navle ringer. Dette materialet er et alternativ til metallisk (kirurgisk stål og titan) organ smykker og gir flere fordeler ved at de andre materialene ikke.

3 days ago
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp : Lyden jeg hører for det meste er for min spolen. Ja, jeg kan høre det, også! En full spole gjør en full lende lyd i maskinen. Ettersom spolen blir brukt, endrer lyden litt.
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Senere ble Jonty og Gerry gjenforent med sine reiser pals i dagboken rom og fikk T-skjorter med slagordet ape dro på ferie og alt jeg fikk var dette elendig t shirt fikk nye sko og et surfebrett og en bag, kurret Jerry. På hatten, han så kult. Oh Freddie du ser så søt ..
http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp
: Jeg anbefaler å gå i helgen, og ber spesielt for å bli sittende oppe når du gjør reservasjoner. Som blir sagt, når du søker restaurantanmeldelser for vårt nabolag spisested på nettet på forhånd, kunne jeg bare finne utmerkelser til tross for noen mindre unntak. Mens vi sannsynligvis vil prøve brunsj på en søndag, vi var ikke der for egg og bacon.
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: Hans fotografering, hans musikkvideoer, og hans forrige film (en oppslukende drama om Joy Division torturert vokalist, Ian Curtis) er verk av humør og tekstur. De kan være skjev og forsettlig rart. American er et forsøk på direkthet.
http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp
: Hennes globale fans er for det meste kvinner og tenåringsjenter, mange av dem hun sjarmert da hun skrev mote sider ved Australias Cosmopolitan magazine. Men hun nylig stilte med en henvendelse fra en transvestitt desperat etter å få hendene på et par av de leopard print hæler hun designet for hennes sko varierer i størrelse 15. Hvis du liker figurer fra 50-tallet, farger og mønstre fra 60-tallet og 70-tallet, og du liker å sette den med rare futuristisk ting, som skinn leggings og disse gale wedge boots, sier Darling, sjekk ut hennes side for å se hvor du skal finne alt på nettet ..

4 days ago
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp : En farlig bøtte ble brakt til stedet på mistenktes hjem på Glenbrook Road hvor en 600 yard radius ble sperret av. Noen boliger i området ble evakuert, mens andre ble gitt anledning til å være sikker i sine hjem eller forlate området. Som tjenestemenn søkte etter den mistenkte som de trodde var fortsatt på frifot, var det ikke klart om den mistenkte ble slått seg inne i hans hjem eller om han hadde booby fanget hjemmet med eksplosiver, som laget for en nervøs nabolaget ..
http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp
: Krisepersonell på åstedet rapporterte en lukt av alkohol på ofrene som de forsøkte å gjenopplive dem, sa lensmannen. Ikke å ha redningsvester på er en faktor, selvsagt er det en faktor i et flertall av båtliv dødsfall i Minnesota og over hele Amerika, lensmannen fortalte reportere. Velkommen til Minnesota båtsesongen.».
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: 3. For natten sover, anbefaler jeg kappe, søvn sekk, sokker lue (om nødvendig). MN vintrene er kalde, vi har alltid hatt en hatt på henne! Den kjolen, søvn sekk combo fordi den holder det meste av kroppen varm og det er ingen snaps eller glidelåser å mase med for midt på natten changings.
http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp
: Jeg har en Kohler 7500 W marine generator (gass) som syntes å kjøre greit før det overopphetet på grunn av mekaniker ikke å sette kjølevæske inn i varmeveksling (jeg antar at dette som det var tomt) jeg hadde startet den flere ganger i løpet av en par uker og la det kjøre i kanskje 5 minutter hver gang. Den siste gangen jeg kjørte det vi var under kraften drar ut i sjøen. Det gikk for kanskje 15 min? deretter slå seg av på grunn av varmen.
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Designer hunder er vanligvis sunnere enn renrasede hunder. Men, vil du ønsker å se opp for helsemessige problemer som er knyttet til den overordnede raser. Pomeranians har en tendens mot kneet problemer, samt tenner og øyesykdommer.

Oct. 27, 2014
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.contattolavoro.it/candidati/can.asp : Og vi ville ha til å forestille seg de lokale myndighetene og innbyggerne i New York for nummen og for svak til å bli fornærmet selv av denne voldshandling; også hinket av politisk korrekthet og multikulturalis claptrap å protestere mot selv dette: en islamsk seier tårn midt i Ground Zero, feire den religiøse filosofien som viste at små kvartal til hellig grunn. Artikkelen er strengt for pedagogiske eller underholdning bare og bør ikke brukes på noen måte, implementert eller påføres uten konsultasjon fra en profesjonell. Vennligst les våre vilkår for bruk for mer informasjon ..
http://www.nuotomaster.it/fondo/f.asp
: De kan kobles sammen med leggings, skinny jeans, jaggings og capris, montert bukser, og med shorts for uformelle anledninger og legger til nåde, stil og karisma helt. De viser seg å være et klokt valg for enkel og en. Du vil bli forbløffet av forseggjort rekke stilarter som spenner fra dressy og profesjonell å enkelt tilfeldig når du kommer ned for å kjøpe topper online ..
http://www.vrankenpommery.it/items/woolrich.asp
: Folk innser ikke at de har hatt på seg vestlige klær alle sammen jeans og Levi jakker er alle vestlige amerikanske klær, Manuel sa. Den amerikanske arv, bosetterne, Hæren, de virkelige indiske kostymer, vevingene og mønstre. Jeg har absorbert alt dette og sette den på klær.
http://www.elgraph.it/newsletter/news.asp
: Så rock og treffer den tilfeldig overalt. Slå rock som du går for å lage ulike formet tegninger. Dette kan gjøres før eller etter påføring av grunning ..
http://www.sigalsub.it/fiocine.asp
: MARYSVILLE Wilfred Whetham var en ivrig båtbrukeren og fiskeren som elsket å slippe en linje eller reker potten i farvannet utenfor Camano Island og dele sin fangst med familie og venner. Han hadde en levetid på erfaring. Fire andre mennesker, inkludert hans 13 år gamle nevø, var ombord når store bølger drukner den 18 fots båt. barmhjertige samaritaner trakk Whetham og tre voksne ut av vannet.

Oct. 26, 2014
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-Tilbud-6 : Store arterier funnet nær hudens surfacesupply blod til hodet og til hver arm og ben. De vanligste pressurepoints brukt under førstehjelp befinner seg i overarmene og i creasesabove de øvre beina. Bruk kraft til nærmeste trykkpunkt til thewound slik at arterien blir trykket mellom fingrene og bein directlybehind arterien.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Vest-4
: Du kan enkelt kjøpe deres nettsted ved å sjekke ut de typiske kategorier eller velge fra ting som for eksempel vår og vinter stiler, nye gjenstander og undertøy. Du kan finne klær for arbeid, aktiv slitasje, yttertøy og også nattøy og sportsklær. Morsrollen MaternityMotherhood Maternity er hvor du finner et stort utvalg av fødselspermisjon klær.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Billig-Canada-Goose-Jakke-5
: Det er ingen stor prestasjon å undervise medisinstudenter, som de vet svært lite om klinisk medisin eller enkle prosedyrer på det punktet i sin opplæring. Men læringskurven er ganske bratt i medisinsk opplæring og da beboerne har nådd sin tredje året de er blitt ganske dyktig som lege og forbereder seg på å sitte for deres spesialitet styret eksamen. Dette er ikke å si at de vet alt fordi til tross for hva de tenker, de definitivt ikke.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Norge-3
: Det er en oppgave som involverer hundrevis av kvinne og Elvis timer og det er ikke alt om den vakre, nydelig sprit. Det er mye mer til det enn det. Vinneren av de to siste Bar of the Year Awards, the Water Bar på W Hotel, bare blir større og bedre; den nye baren på maurisk, men lite, tjener opp noen av de beste bar mat i byen; og gamle blinkskudd som Longrain er fortsatt full til sprengning med gjengangere gulping ned signaturen pinne drinker ..
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-2
: Ca 560 dykkere søkte skipet søndag mens 204 marinen, kystvakten og private fartøyer og 34 fly skurte området, sier tjenestemenn. Dykkeoperasjoner plukket opp tempoet etter fem undervanns ruter ble satt opp, tjenestemenn fortalte Yonhap nyhetsbyrå. Dykkerne, som tidligere pumpet luft inn i skipet i den slanke håp om at overlevende var inne, har ennå å finne noen i live ..
http://www.takstering.no/takst.asp
: Aluminium tak er omtrent 1/3 av vekten av stål, har meget liten korrosjon. Det har en tendens til ikke å holde malingen i tillegg. Og skrue / spiker skal være rustfritt eller aluminium for å unngå galvanisk korrosjon av aluminium, hvor ulike metaller berører eller kommer i nærheten av hverandre ..
http://www.sekodata.no/images/img.asp
: Jeg tror i det første spillet jeg fikk scoret på med det første skuddet, og at bare slags setter tonen for resten av spillet. Jeg var i stand til å gjøre et par gode redninger, og det bare slags gikk derfra, Lehtonen sa. I en alder av 30, det var på tide å få det første..

Oct. 25, 2014
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Vest-4 : Demonstrantene var bevæpnet med en bokstav og pappskilt, som ble mer og mer sodden i bombardere regn. Det var vanskelig å se på dem som en homogen gruppe, for publikum består alle mulige slags person, fra tretten år gamle skolejenter i jeans og Duffel strøk og døde alvorlige politiske studenter til agitatorer og profesjonelle bråkmakere, og minst en åttifem år gammel kvinne artist med en beret og en blå silke paraply. Noen sterk felles motiv hadde fikk dem til å trosse både regn og alt annet var i butikken.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Norge-3
: Det ser ut til at mote og stil har faktisk tatt en hel U. Menn blir skremt som hester og satt av på et raskt løp når de får krysset av en kvinne. Her er noen tips for kvinner der ute til å være en mann whisperer.
http://www.sekodata.no/images/img.asp
: Jeg har vært å skylle munnen min wiht munnen vask, har prøvd mints og drikke ekstra vann. Ingen andre i familien min ble påvirket av dette. Min kone venn Linda har bihulebetennelse og hadde nesa operert på grunn sa sinus forverres på grunn av henne.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-Tilbud-6
: For eksempel, hvis du helle tradisjonelle, et par spiseskjeer tørket salvie, rosmarin, timian, et dryss av hvitløkspulver og en stor dash av salt og nykvernet sort pepper fangst som klassisk smak. For farge, kan du legge til en klype paprika søt eller røkt. For litt kick, prøv et hint av cayenne eller sennepspulver ..
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-2
: Godhet, dette høres nesten bitter. Men han fortsetter: Etter den tredje eller fjerde episode, ble jeg hektet, selvfølgelig Ferdigheten plotting, det ren watchability av det..
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Billig-Canada-Goose-Jakke-5
: UPU oppsyn 1 milliard nye frimerker i året, basert på en 1874 traktat som regulerer internasjonal porto. Dette er en av de eldste internasjonale traktater i tilværelsen. Hele systemet med intern utveksling ville ikke fungere hvis ikke alle var enige om reglene.
http://www.takstering.no/takst.asp
: VanderPloeg uttrykte sin bekymring for at en av borough brannbiler er utdatert og har behov for utskifting, da det ikke lenger tilfredsstiller moderne sikkerhetskrav fra the National Fire Protection Association (NFPA), som hadde endret seg siden bilen ble opprinnelig kjøpt. VanderPloeg sitert i særdeleshet en ny standard implementert i 1991 for en lukket hette på hydranten ventilen på en brann-apparat. Den brannbil VanderPloeg og hans team sikter å erstatte hadde en åpen capp.ventil ..

Oct. 24, 2014
report
hide
jimnumber
Comment burried. Unhide.

http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Vest-4 : West Australian coroner Alastair Håp hørte falleferdig fiskebåt var lastet med 210 asylsøkere som det forlot Java med litt vann, har noen redningsvester og umiddelbar problems.It også kommet fram at et folk smugler kjent som Freddy Ambon innrømmet hans engasjement i den tragiske ferden, med henvisning til de asylsøkere som geiter .Etter å bli sittende fast i en gjørme bank i seks timer, ett besetningsmedlem forlatt skipet som han ikke trodde båten ville ta turen, råd bistå Marco Tedeschi said.But samme alternativet var ikke gitt til de panicking passasjerer, som snart skulle kalle den australske Redningssentralen med frykt for deres lives.But Mr Tedeschi skissert en 2004 avtale som sier at nasjonen som mottar det første nødanropet er ansvarlig for en redning betyr Australia burde ha handlet . Virkeligheten var [Australia] har svart på nødanrop. og var forpliktet til å starte redningsoperasjoner, Mr Tedeschi said.But ingen helikopter, marine politi eller handelsfartøy svarte, ingen marinefartøy ble stadig kalt, og de viste ned et tilbud fra Australia for å utstede en annen mayday samtale. Virkeligheten er svært lite ble gjort av Indonesia, Mr Tedeschi said.Almost 32 timer etter det første nødanropet, båten capsized.It antas nesten alle de som døde var i de hull.A ytterligere åtte timer etter at den kantret, Toll flight så kantret båt, og Australia kalt alle skip i området for å assist.Merchant skipet MV Drage svarte innen to minutter, og var redde overlevende innenfor 90 minutes.Caught på kameraet ved å en afghansk asylsøker, vises Ambon innrømme hans engasjement, men klandrer den på en pakistansk forretningspartner. Det ble overbelastet så full, Ambon sier på opptaket sendt på ABC. Jeg fortalte ham:« Ikke legg flere passasjerer på, 'men han insisterte. Så det var ikke min feil.
http://www.takstering.no/takst.asp
: Frekvensen av klonal T-celle-ekspansjon økes trinnvis med IPSS risikokategori, men denne trenden var ikke statistisk signifikant. Omfattende tidligere eksponering for allogene antigener gjennom flere transfusjoner var ikke assosiert med en høyere frekvens av klonal T-celle ekspansjon. Sammenlignet med pasienter med overskudd av blaster (EB), inkludert de med RAEB1, RAEB2 og AML, var pasienter med RA mer sannsynlig å ha T-celle kloner, og pasienter med RCMD hadde en lavere relativ frekvens på T-cellekloner (62,5 RA vs 41,7% RCMD vs 55% EB, henholdsvis).
http://www.sekodata.no/images/img.asp
: 3. Mønstret sports strøk: Denne trenden er for mannen som ikke er redd for å gå hele veien. Iført en mønstret sport pels er en fin måte å forvandle en typisk par slacks og en sport frakk til en minneverdig mote øyeblikk.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-Tilbud-6
: En revolver skudd runget. Mennene kom tilbake i all hast. De pisker knakk, klokkene tinkled lystig, sleder kvernet langs stien; men Buck visste, og hver hund visste hva som hadde skjedd bak beltet av elva.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Jakke-2
: Selv som hun blir varslet som en mote iconoclast, holder Knowles hennes tilnærming til stil enkelt også. Jeg har ikke en annen person fra mitt vanlige liv til når jeg DJ eller utføre, sier hun. Jeg liker å være komfortabel på scenen og i boden.
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Canada-Goose-Norge-3
: Metra Walthour hadde 15 poeng til å lede den femte seedede gule jakker (24 11), som aldri har avansert forbi andre runde i syv NCAA opptredener. Goodlett og Tyaunna Marshall hver hadde 12 poeng for Georgia Tech, som ledes av så mange som fire tidlig i andre omgang før en uvennlig publikum ved Ohio State backup hjemme, St. John Arena ..
http://www.sekodata.no/images/img.asp?key=Billig-Canada-Goose-Jakke-5
: Som for honningbier har vi forlot dem alene fordi vi er nødt til å rive opp dekket veggen, og det er gammel og vi er fattige. Facinating (dang cant spell) litt buggers skjønt. De bringer dronningen ut av bikuben når det blir for varmt.

Oct. 19, 2014
report
hide
luckly
Comment burried. Unhide.

http://www.iderweb.org/wpscripts/wp.asp : Reebok's arrangement with the NFL Player's Association, which grants the apparel partner a "group license," expired on March 1. That license now provides Nike the right to use players' names on football related products. Nike also has a deal with Tebow himself, which grants the company the "exclusive right to use Tebow's name in connection withathletic and casual apparel." Reebok has permission from neither the league nor Tebow, which means that it might soon be paying for its attempt to capitalize on Tebow's move..
http://www.happymondaysonline.com/wp-docs/lic.php
: Something I have (very small) issues with is the gradient that goes darker as you go up on the wi fi but sort of around in the CD. I do think it helps with the concept of "information coming out of the symbol", so I would leave the wi fi as it is and perhaps work a little more on the CD. I'd even check what it looks like with NO gradient for the CD.
http://www.woolacombetourism.co.uk/entries/display.asp
: Blount value dissipated in the thin and refer filled air of Colorado. Running backs like him are both exceptional and perishable. That leaves Edelman.
http://www.disabledinfo.co.uk/faq/EC003.asp
: Rooney cannot take all the blame. It was not him who was muscled aside by Miroslav Klose for the first goal (Matthew Upson). It was not him who allowed Mller to run free to cross for the second (Ashley Cole).
http://www.louisvuitton--outlet.us.com
: In this Wednesday, March 26, 2014 photo, Miami Heat guard Dwyane Wade, left, and Indiana Pacers guard Lance Stephenson, right, are separated by official David Jones during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis. The Pacers won 84 83. Before the game, the teams chided one another with dueling comments.

Oct. 10, 2014
report
hide
fjekwljk
Comment burried. Unhide.

nike air max thea oranje: En 15 år gammel gutt er utvinne, etter å ha blitt skutt i foten, mens du venter i kø for den nye Air Jordan sko. Det skjedde tidlig i morges ved Western Hills Mall i Fairfield. Fairfield politisjef Leon Davis sier akkurat nå to personer har blitt arrestert for avhør og han forventer kostnad for å komme ned snart.
nike air max 87 grønn: James forblir NBA ledende sko selger. Nike solgt $ 300 millioner kroner på hans signatur joggesko i fjor, da han plukket opp sin fjerde MVP trofé og andre NBA-tittelen. Salget var flat i forhold til siste år etter en 50% hopp i 2012 Hans pågangsmot og ambisjoner mot spillet var aldri mer tydelig enn i løpet av 1996 1997 NBA-sesongen. Her spilte han en avgjørende serie spillet mens lider av en virusinfeksjon. Dette spillet er beryktet tittelen influensa spillet.
nike air max 90 Til Salg: Dexter produserer atletisk stil og ytelse bowling sko for menn, kvinner og ungdom. Dexter ytelse bowling sko har en patentert utskiftbar såle og hæl system. Bowlers, er Dexter bowling sko slitt av flere fordeler enn noen annen bowling sko.
ekte nike air max 90: Regnes som en av de mest solgte Nike sko av Voo veldig god avtale er Nike Air Max TN. Dette kan bare markedsført for $ 23 med nettstedet !! Du kan vurdere en utvalgt fra nyanser slike som hvit og rød, svart og hvit, mild blå og hvit eller gul og svart. Internettsiden selger også Nike Air Force One bestemt fottøy.
nike air max 180 nettbutikk: Kjøpesentre i Florida, New York og Maryland rapportert bringe inn politiet for å administrere fans etterlyst for de lilla og blå sko, som har stjerne som flekker av hvitt. Noen kjøpere heldige nok til å få sine hender på et par umiddelbart lagt dem for salg på eBay til stigende priser: $ 1000 og opp. Tidligere denne måneden, politiet ble kalt til et kjøpesenter utenfor Albany etter skubbing og dytting brøt ut under en salgsfremmende tiltak for skoen ..
nike air max sko 2014: Tilbake i 2002, husker Los Angeles baserte mote konsulent Hoda Mallone ser en ung kvinne veivet rundt i midten av et dansegulv iført en ermeløs topp og teeny denim miniskjørt, med et par tan Ugg støvler på føttene. Jeg kunne ikke forstå, sa Mallone. Hvorfor? Er du varm og kald på samme tid?.

Google Related sites:
nike air max thea oranje: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp?key=Nike-Air-Max-Thea-6
nike air max 87 grønn: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp?key=Nike-Air-Max-87-4
nike air max 90 Til Salg: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp?key=Nike-Air-Max-90-5
ekte nike air max 90: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp
nike air max 180 nettbutikk: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp?key=Nike-Air-Max-180-3
nike air max sko 2014: http://www.sekodata.no/includes/bottom.asp?key=Nike-Air-Max-Sko-2

Sep. 8, 2014
report
hide
pan89494
Comment burried. Unhide.

cheap nike heels online: i've always wanted to get a pair of these shoes. quality is really good! i am really happy with it!
nike cortez trainers: Excellent shoe! It's just what I was looking for! I've been trying to get these shoes for a while, and I managed to get them 2 days before my birthday!
nike free run 2 womens: I always get nervous when there is only one to choose from in my size. But these work good and are comfortable. I didn't have a choice when buying them, but would buy them again.
nike air max 1 essential: Great shoes very comfortable tried on in store before I bought given that the tounge is attached but very comfortable.
isabel marant ankle boots: I will use this as a guide and inspiration. I loved the layout and the thought behind it. Debbie Millman is a wonderful source of information.

Google Related Links:
cheap nike heels online: http://britishdams.org/about_bds/search.asp
nike cortez trainers: http://www.centennialhotel.co.uk/booking/css.asp
nike free run 2 womens: http://www.eurolink-eu.net/documents/Soil.asp
nike air max 1 essential: http://www.footballpoets.org/visitors.asp
isabel marant ankle boots: http://www.crru.org.uk/rescue_stories_news.asp

Sep. 1, 2014
report
hide
pan89494
Comment burried. Unhide.

cheap nike heels online: http://britishdams.org/about_bds/search.asp

Sep. 1, 2014
report
hide
fjekwljk
Comment burried. Unhide.

i like this article! cool!

Aug. 19, 2014
report
hide
jonridan
Comment burried. Unhide.

Hidden & Dangerous is not abandonware, just freeware. There is a difference.

Jul. 27, 2014
report
hide
MrFreeman
Comment burried. Unhide.

Hidden & Dangerous Deluxe is a parfect example of good abandonware. You should release it!

Jul. 26, 2014
report
hide
kofeiiniturpa
Comment burried. Unhide.

To my understanding, the B.A.T. series might be abandonware; Ubisoft was involve back in the day, but I don't know if they are anymore or how deeply in love they are of the franchise if they are.

Anyways... That's two excellent point'n click adventures with some lightweight RPG flare from the early 90's.

Jul. 25, 2014
report
hide
MasterS.249
Comment burried. Unhide.

'Beneath a Steel Sky' isn't abandonware, the studio responsible for it (Revolution Software) is still pretty much active -_-

Jun. 21, 2014
report
hide
Brujoloco
Comment burried. Unhide.

So many games you have to "acquire" otherwise :( , more good old classics from yesteryear!

May. 12, 2014
report
hide
lazylazyjoe
Comment burried. Unhide.

Been reading about commercial games being re-released for free and this is what I have learned:
Some commercial games that have been re-released for free are only licensed to be done from certain sites or under certain conditions(i.e. bundling of Ads &/or spyware or "limited time"). Some have the license & code of the engine "open sourced", but don't change the license of the game data/content In order to allow their game be compatible with new or different systems, but still keep the rights to the game.And even if both engine and game data are released freely doesn't mean you can just make it available as some "open source" licenses have restrictions about commercial use or their being packaged with non-free software.
Also, if the rights to the title are in question (such as owned by defunct company) or the rights owner either cannot be found or will not cooperate, that will kill any chance of a release.
Ideally, you would want a game that has had it's game data released in a non-commercially restricted open source licence (i.e. GPL) by the current verifiable rights holder, has had the work done so that it's playable on modern systems (either thru reimplementation or emulation), and is a game of good quality so as to provide value to your service.
Getting all those to happen requires a lot of resources,effort,cooperation, and luck. Below is a good place to start for possible titles and different licenses.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_commercial_video_games_released_as_freeware

Mar. 20, 2014
report
hide
nshan.nnnn
Comment burried. Unhide.

Chaos Legion. I don't know about the state of the game on consoles, but the PC version is certainly abandoned.

Feb. 17, 2014
report
hide
shaddim
Comment burried. Unhide.

@Gaerzi: While it is true that the status "Abandonware" gives no one (also not gog) the legal right for re-distribution, abandonware is not classified by a assumed legitimation for re-distribution. Wikipedia gives a definition, where "abandonware" is classified by the non-availability and missing support by the original developer, as cultural problem. And by that definition gog can bring some games out of the abandonware status, after finding and talking with the IP holders.

Jan. 25, 2014
report
hide
Gaerzi
Comment burried. Unhide.

Clever spambot. Now it finds a contextually sound place to insert a link.

Dec. 21, 2013
report
hide
Gaerzi
Comment burried. Unhide.

No game is "officially abandonware" since abandonware is not a legal concept. (Closest would be "orphaned work", for when the right holder does not exist anymore; or public domain, which will not concern video games for a long while since copyright lasts for 70 years after author's death, 95 years after publication, or 120 years after creation, whichever comes first. (The "author's death" close does not apply when the rights are owned by a company rather than a person, by the way.) This means that, for example, "E.T. the Extraterrestrial", created for the Atari 2600 in 1986, will be public domain in... year 2077. It's very probable that most of us will be dead before the first PC games fall in the public domain. Provided there aren't any further copyright length extensions in between due to lobbying (cf. Mickey Mouse/Sonny Bono Act). Of course, it is possible (and it has happened) that a rightholder may decide to put a game in the public domain before terms expiration. And without going up to public domain, it's also possible that they allow free downloads and even in some cases free redistribution. But that doesn't make it abandonware, just freeware.

Nov. 23, 2013
report
hide
Niggles
Comment burried. Unhide.

Interesting how this is in progress :). Be nice to see abandonware all gathered in one place :)

Nov. 17, 2013
report
hide
Grargar
Comment burried. Unhide.

Abandonware is piracy. Whether you like it or not, that's irrelevant. GOG cannot add abandonware without the copyright holder's permission. Saying "This game is old, so it should be free!" is wishful thinking, nothing more. I mean, take music for example. It's still illegal to download Johnny B. Goode without paying, even though the freaking song is over 50 years old!

Nov. 16, 2013
report
hide
RighteousNixon
Comment burried. Unhide.

I am all for adding more abandonware to GOG. In fact, I just sent the site an email on this very topic. That being said, I am 100% against GOG charging money for abandonware. Any title that is officially abandonware should be free, period. Charging people for a game that is legally free is not an approach for this website that I approve of whatsoever. I love GOG and I want GOG to succeed, but not if they are going to take advantage of gamers like that. In my opinion, GOG should be doing everything in its power to get more free games on this site and Abandonware is the perect solution. A well stocked free games section could be a major draw for GOG.

Nov. 8, 2013
report
hide
SillyRob
Comment burried. Unhide.

GTA1 and GTA2 were free for some time (now discontinued). ;)
I agree, there are still quite a few older gems out there, that I'd like to purchase. (System Shock 1!)

Sep. 14, 2013
report
hide
Pierre-Albert
Comment burried. Unhide.

Why not GTA 1 and GTA 2 ?

Aug. 30, 2013
report
hide
xangwyllion
Comment burried. Unhide.

Ocean Trader !

Aug. 18, 2013
report
hide
RetroCodger426
Comment burried. Unhide.

System Shock 1 please :)

Jul. 19, 2013
report
hide
Ascania
Comment burried. Unhide.

Sierra's Outpost was unplayably buggy. Bringing it back without some major major extensive patching would just be an exercise in frustration.

Jul. 7, 2013
report
hide
SoftwareCheck
Comment burried. Unhide.

Revenant is great!

Jun. 27, 2013
report
hide
BONKERS_ver2
Comment burried. Unhide.

Revenant!

Jun. 22, 2013
report
hide
bleugardenia
Comment burried. Unhide.

Event Horizon "Veil of Darkness" and 'The Summoning". Two great games from the early 90's.

Jun. 1, 2013
report
hide
Robert1952
Comment burried. Unhide.

Outpost 1, originally released by Sierra. For its time it had great graphics good story and was scientifically accurate. Not to mention, challenging enough to hold the interest of anyone who has imagined building their own civilization on a new world. I feel this would be great addition

Jun. 1, 2013
report
hide
Zeles
Comment burried. Unhide.

Daggerfall!!!!! the installation is fucked up

May. 31, 2013
report
hide
Baggins
Comment burried. Unhide.

Speaking of limited 'free' giveaways, one example was Sierra back in the 90's gave out the disk version of Betrayal of Kronder, on their website. You could download it for free (this was to advertise the release of either Betrayal at Antara, or Return to Kronder), but the fine print was you couldn't redistribute it further.

So once Sierra took down the promotional, there wasn't a legal way to obtain the game. It's back to being sold again!

Mystery House was placed on public domain, and you read the whole facts behind it within some of the cracked copies that were made by other companies. For example the copy that was included in Roberta Williams collection was distributed by a third party other than Sierra, and has the Public Domain information included in one of its files.

"
The Public Domain Exchange
2074c Walsh Ave.
Santa Clara, CA 95050
(408) 496-0624

From a great moment in history: Mystery House, the first graphic adventure, was created in 1980 by Sierra On-Line founders Ken and Roberta Williams, and released into the public domain in 1987 to celebrate Sierra's 7th anniversary.

We encourage you to copy this game, for yourself or to share. If you have enjoyed it you may send a $5 donation to Ken and Roberta's favorite Charity,


Sierra Historic Sites Association,
P.O. Box 451.
Oakhurst CA 93644


Note: because it is now free, Sierra's gift to you, we can no longer take calls on this game. If you need help. We suggest you contact your local Apple users group to talk with others who may have played it."

May. 24, 2013
report
hide
Baggins
Comment burried. Unhide.

Games given out by the publishers are 'freeware' or released into the 'public domain' by the publishers (see Beneath a Steel Sky or Mystery House). However some companies have limited free release, as in you can get the game for free from specific sites, but you cannot pass the game onto other people or upload the game to other sites.

There is no such thing as 'abandoneware'. It is not a legal term. If distribution occurs it is still breaking copyright laws.

May. 24, 2013
report
hide
shaddim
Comment burried. Unhide.

@Gaerzi: Abandonware in its essence is software which was abandoned by its publisher/developer, therefore a kind of orphaned work, completely legal concept. Abandonware which is redistributed by third parties is a form of "warez", only this form of abandonware is illegal. The concept of "abandonware" is not necessarily connect with the concept of "warez", that's my point. E.g. the preservation of abandware is now legal.

May. 16, 2013
report
hide
Gaerzi
Comment burried. Unhide.

"abandonware" is not "orphaned works". I go on abandonware sites, I see titles such as Doom on them. Despite the developer and publisher still being alive and well, and the game still being sold on the developer's site as well as on a popular digital distribution platform, and still getting officially ported to new platforms (PS3 and XBLA as part of that "BFG Edition" thing). But it's an old game and it's tiny and quickly downloaded and it doesn't have any sort of DRM, which means that it's abandonware! Weeeeee! Yeah no. This is why abandonware is not a legal concept. Orphaned works sure is; but most of abandonware is not orphaned works. It's just warez that you can get away with.

May. 15, 2013
report
hide
shaddim
Comment burried. Unhide.

@graspee: see http://en.wikipedia.org/wiki/Orphaned_Work

May. 15, 2013
report
hide
shaddim
Comment burried. Unhide.

@graspee: I repeat, Abandonware is a complete legal concept, orphaned software. Illegal is ONLY the redistribution (Preserving became legal recently http://www.copyright.gov/1201/docs/fedreg-notice-final.pdf ), while it can be argued that even redistribution is legitimate.

May. 15, 2013
report
hide
krashd
Comment burried. Unhide.

How about freeware as well as abandonware?

http://www.freepcgamers.com/2008/12/prism-guard-shield-v3.html

http://www.freepcgamers.com/2008/12/suffering.html

http://www.freepcgamers.com/2008/12/area-51.html


3 free classics, more from same site.

May. 14, 2013
report
hide
Puddiman
Comment burried. Unhide.

@DarioGOII
Because TES2 has been free... for quite a while now.

May. 12, 2013
report
hide
Karoupa
Comment burried. Unhide.

@Ponchik, I feel like the biggest strength of GoG is their ability to offer a legal way to obtain a copy of an old, possibly forgotten, game that isn't offered anywhere else legally. That's why this abandonware struggle is worth it, even if it costs an extra $6-$10.

May. 9, 2013
report
hide
graspee
Comment burried. Unhide.

Abandonware is not "a completely legal concept" it's a distinction made by software pirates that has no basis whatsoever in law.

May. 4, 2013
report
hide
hamish11
Comment burried. Unhide.

how about the neverhood?You can vote here.https://secure.gog.com/wishlist/games#search=the neverhood

Apr. 30, 2013
report
hide
shaddim
Comment burried. Unhide.

Abandonware is a completely legal concept, it is the software variant of a "orphaned work". Also, abandonware is in general a challenge to our software ecosystem ( http://www.gamasutra.com/view/feature/134641/where_games_go_to_sleep_the_game_.php ). We have a Game Preservation Crisis as several classics are already lost forever (Bubble Bobble etc). GOG should bring software (with source code) back to life from dusty backup tapes which are rotting in the cellars of the companies before it is to late! ( http://www.gog.com/wishlist/site/obtain_source_code_for_games_where_possible )

Apr. 29, 2013
report
hide
Gaerzi
Comment burried. Unhide.

You don't understand how things work. First: Beneath a Steel Sky is still a free game, even on GOG. Secondly: abandonware isn't a legal concept. A game being "free because the company forgot about it" isn't actually free. You're just getting away with pirating it.

Apr. 22, 2013
report
hide
Load more comments