It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
Hello people, TvsL, no matter where I install it, (ubuntu, debian, fedora, etc), just starts with a black screen with only the mouse pointer, and I have to Alt + TAB to actually see the game, if i have luck, sometimes Alt + TAB not works...

When Alt+TAB works, the game plays fine, until i exit. When i want to play it again, starts again on black screen, and i have to do the "Alt+Tab" trick again with my fingers crossed.

I tried to install the game under different DE's with the same luck, (Plasma, Gnome, XFCE, etc).

I'm actually using the propietary Nvidia drivers, the 440.59 version, under Kubuntu. Any thoughts about this? Thanks!
This question / problem has been solved by CannonGoBoomimage
Ok, i found the solution, and seems silly, but... IT WORKS. Just in case the same happens to you, go to your personal folder, and inside GOG Games/Tesla Vs Lovecraft/game DELETE the libSDL2-2.0.s0.0 file.

Yes, thatś it, no more black screens or problems. Tested on different distros, all working now.
avatar
Snowblind76: Ok, i found the solution, and seems silly, but... IT WORKS. Just in case the same happens to you, go to your personal folder, and inside GOG Games/Tesla Vs Lovecraft/game DELETE the libSDL2-2.0.s0.0 file.

Yes, thatś it, no more black screens or problems. Tested on different distros, all working now.
Thankyou so much for posting this fix!