It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Pokonaj Wielkich Khanów, Imperialnych władców i dowódców szogunów w grze, która wyznacza nowy kierunek legendarnej serii RTS. Stronghold: Warlords już wkrótce na GOG.COM! Obejmij dowództwo nad wojownikami z Azji Wschodniej, oblegając zamki i ufortyfikowane miasta. Obal historycznych władców, używając nowej, napędzanej prochem broni oblężniczej i klasycznych jednostek w 31 misjach kampanii, trybie wieloosobowym, potyczce i trybie swobodnej budowy.

Kochasz gry tak, jak my? Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać informacje o nowościach, powiadomienia o premierach oraz wyjątkowe zniżki. Przejdź do sekcji „Prywatność i ustawienia” na swoim koncie GOG.COM, aby dołączyć już teraz!
Bardzo dobra wiadomość dla społeczności goga. Do tej pory reklamowali, że można kupić grę tylko na steamia, a tu taka niespodzianka. Co prawda nie śledziłem na bieżąco postępów, wiem, że premiera miała być pod koniec w stycznia, ale przenieśli ją na marzec. Mam nadzieję, że gra będzie tak dobra jak Stronghold i Crusader.
Rozumiem, że to taki Shogun, tylko jak Ci zabiją jednego wojownika, to nic nie szkodzi? ;)
nowy: Bardzo dobra wiadomość dla społeczności goga. Do tej pory reklamowali, że można kupić grę tylko na steamia, a tu taka niespodzianka. Co prawda nie śledziłem na bieżąco postępów, wiem, że premiera miała być pod koniec w stycznia, ale przenieśli ją na marzec. Mam nadzieję, że gra będzie tak dobra jak Stronghold i Crusader.
A... To ci :) Fajnie.

Teraz oblegamy Zamek Pajęczej Sieci i inne yamashiry ;)