It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
I tried to play my copy on origin and it crashes on launch. Apparently it's because the game needs some old physx drivers or some other old stuff. It's a known issue that pops up every year on the EA support forums. I don't want to mess with drivers, especially installing some old ones when new ones are present etc. so I'd like to know if the GOG version has this thing fixed or not? People have this issue on origin and on steam.
avatar
XYCat: I tried to play my copy on origin and it crashes on launch. Apparently it's because the game needs some old physx drivers or some other old stuff. It's a known issue that pops up every year on the EA support forums. I don't want to mess with drivers, especially installing some old ones when new ones are present etc. so I'd like to know if the GOG version has this thing fixed or not? People have this issue on origin and on steam.
I have the GOG version, but I haven't installed it yet. (Don't want to have to reinstall all my mods.) so I don't no if it needs the Legacy PhysX drivers. (I suspect it still will.)
But you can have both the Legacy PhysX and the current PhysX drivers installed simultaneously.
They work on a different principle. (see pic)
This is the one I use.
http://www.nvidia.com/object/physx-9.13.0604-legacy-driver.html
Attachments:
physx.jpg (474 Kb)
Post edited November 22, 2017 by olnorton
avatar
XYCat: I tried to play my copy on origin and it crashes on launch. Apparently it's because the game needs some old physx drivers or some other old stuff. It's a known issue that pops up every year on the EA support forums. I don't want to mess with drivers, especially installing some old ones when new ones are present etc. so I'd like to know if the GOG version has this thing fixed or not? People have this issue on origin and on steam.
I just installed/launched the GOG version yesterday... it runs/plays just fine on WIndows 10 Pro 64-bit (very latest up-to-date build)... my only issue is when I exit the game... it always says it's crashed, but that's about it (see attached)

Oh... (edit)... I wasn't asked to install anything when I first launched it... it just worked after the Galaxy download/install was done and I, for sure, don't have any legacy PhysX installed... I run a tight ship ;)
Attachments:
capture.jpg (25 Kb)
Post edited November 26, 2017 by Prothean.737
I have this issue too, I apparently have some drivers, but they don't work for me
Attachments:
capture2.gif (27 Kb)
I just downloaded it this week using GOG Galaxy and it launches fine (either through galaxy or just using the .exe). My OS is Windows 10 Pro 64-bit and I'm using an AMD graphics card & definitely don't have any old PHYSX drivers installed. I haven't experienced any issues when exiting either.
The game launched when I did the base game install, but after I ran the patch.exe it did not launch