It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
It's not the "error initializing graphics library" one, i figured that out on my own...
When i open a map or make a new one, when it finishes loading, it says it has stopped working. (This is not responding, if you have an XP) This happened on my XP but i cant remember how i did it. Anyone help???? :(
This question / problem has been solved by CarboKillimage
PLZ
It's me again :-)
Could you please take a look in your event log (application section) and post the exact error here?
Also, don't know if you are already running this (updated) version of Scapex?
http://www.fileplanet.com/83994/80000/fileinfo/Scapex-Editor-(Updated)
Post edited January 26, 2009 by 81RED
Nah it doesn't matter..i figured i just had to re-install, so when i did it to make sacrifice load again, it also worked for scapex :)
Post edited January 27, 2009 by Skreczi
avatar
CarboKill: Nah it doesn't matter..i figured i just had to re-install, so when i did it to make sacrifice load again, it also worked for scapex :)

Ok then. So whatever antivirus program you are using is hereby declared to be complete and utter shite ;-)
I allow myself to mark CarboKill post as a solution
avatar
CarboKill: Nah it doesn't matter..i figured i just had to re-install, so when i did it to make sacrifice load again, it also worked for scapex :)
avatar
81RED: Ok then. So whatever antivirus program you are using is hereby declared to be complete and utter shite ;-)

yeah..shite old mcaffee! I like AVG anyway :|
Does anyone know how to get Scapex working on Windows 7?? Would really love to use it again:D
Post edited April 05, 2014 by Brainweavers
avatar
Brainweavers: Does anyone know how to get Scapex working on Windows 7?? Would really love to use it again:D
Please don't necro old threads. As the thread suggests, try reinstalling the game or using the linked patch. If that doesn't work, try compatibility mode.
Post edited April 07, 2014 by zaine-h