It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

×
I wonder if I am the only one having this annoying problem when marking text to change to bold, add a link: I mark the exact word/words to change but when I click the "B" button (bold) or the link button, some characters at the beginning and/or ending are suddenly out of the selection and I have to hand edit it again ... ?
avatar
outcast1: I wonder if I am the only one having this annoying problem when marking text to change to bold, add a link: I mark the exact word/words to change but when I click the "B" button (bold) or the link button, some characters at the beginning and/or ending are suddenly out of the selection and I have to hand edit it again ... ?
No problem here; I tried both adding a link and making the text bold, and the whole text was included.
I believe these forums are done in bbcode; it's simplest to just code it in yourself. That also avoids all the bad links you see people posting.
avatar
outcast1: I wonder if I am the only one having this annoying problem when marking text to change to bold, add a link: I mark the exact word/words to change but when I click the "B" button (bold) or the link button, some characters at the beginning and/or ending are suddenly out of the selection and I have to hand edit it again ... ?
I've been having the same problem. I end up with highlighting like this instead of getting highlighting like this. I now do it manually. Also, I'm using Opera.
avatar
Kezardin: I've been having the same problem. I end up with highlighting like this instead of getting highlighting like this. I now do it manually. Also, I'm using Opera.
Yes, it only affects Opera. Switch to a less awesome browser plzkthx.