It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like:Chrome,Firefox,Internet Explorer orOpera

×
Can anyone help me with this problem?

Trying to play with the High Resolution Mod, and as far as I know i've installed it correctly. But i'm having a problem where all text, including on the menu, aswell as the HUD appear as white blocks.

I managed to start a game and everything else appears okay, just the text and HUD is screwed up.
This question / problem has been solved by Ahlitahimage
Would you by any chance be running an ATI card?
Just do this

taken from the official forum for the HI Res mod:

just disable HRP for a while go to video settings and change filtering from bilinear/trilinear to linear (I guess). Quit the game and turn on HRP again, it should work fine and PQ doesn't really suffer

worked for me.

Its for ATI cards.
avatar
Ralackk: Would you by any chance be running an ATI card?
Yup
avatar
Ahlitah: Just do this

taken from the official forum for the HI Res mod:

just disable HRP for a while go to video settings and change filtering from bilinear/trilinear to linear (I guess). Quit the game and turn on HRP again, it should work fine and PQ doesn't really suffer

worked for me.

Its for ATI cards.
That fixed it, thanks!

Guess I didn't search around hard enough.
Post edited October 03, 2010 by alexisgondor
I downlaoded and installed the Duke Nukem high res pack, but there's no difference—the picture is exactly the same as the original.